tomiko napisał(a):kupony punktowe można tylko raz wykorzystać do jednego konta ( właściciela) bez znaczenia ile kart przypisanych jest do konta . Natomiast rabatowe to nie wiadomo bo kilka osób korzystało już z rabatu po kilka razy i zawsze się naliczał.
Gutik napisał(a):Mam dwie karty do jednego konta. Ten sam kupon wykorzystuję zarówno na jedną jak i na drugą kartę, jeszcze nigdy mi za to punktów nie odciągnęli. Niebezpieczeństwo jest wtedy gdy użyjesz ten sam kupon kilka razy na tą samą kartę. Jeden klient - jedna karta ja to tak rozumię, tym bardziej, że dla każdej karty loguję się inaczej, na jedną swoją datą urodzenia, na kartę przypisaną do żony jej datą urodzenia mimo tego samego konta. Nie wiem do końca jak jest z e-kuponami, ale w tym tygodniu będę wiedział.
magda napisał(a):snajper 116 w którym punkcie regulaminu jest mowa o tych 5 kartach do jednego konta, bo nie mogę tego znaleźc
tomiko napisał(a):Przecież na kuponie jest napisane:".. Z oferty jeden klient może skorzystać tylko jeden raz.." . Kiedyś dwa razy skorzystałem z kuponu z książeczki i po drugim razie mi odjęli punkty
cwaniak55 napisał(a):tomiko napisał(a):Przecież na kuponie jest napisane:".. Z oferty jeden klient może skorzystać tylko jeden raz.." . Kiedyś dwa razy skorzystałem z kuponu z książeczki i po drugim razie mi odjęli punkty
A ja mam podpięte 10 zestawów kart - czyli łącznie 20 kart do jednego konta. I często mi się zdarza że dziele rachunek na mniejsze żeby wykorzystać kupony. Tak było z kuponem za 10 zł - 1000 punktów. Dzięki temu wpadło mi 7000 punktów i nic nie zostało cofnięte. Tak samo mam zrobione na allegro 10 kont na allegro ma przypisane do tego10 zestawów kart. Dzięki temu mogę korzystać z promocji np. 250 punktów x 10 bo tyle mam kont i wszystkie punkty trafiają na jedno konto:)
snajper116 napisał(a):cwaniak55 napisał(a):tomiko napisał(a):Przecież na kuponie jest napisane:".. Z oferty jeden klient może skorzystać tylko jeden raz.." . Kiedyś dwa razy skorzystałem z kuponu z książeczki i po drugim razie mi odjęli punkty
A ja mam podpięte 10 zestawów kart - czyli łącznie 20 kart do jednego konta. I często mi się zdarza że dziele rachunek na mniejsze żeby wykorzystać kupony. Tak było z kuponem za 10 zł - 1000 punktów. Dzięki temu wpadło mi 7000 punktów i nic nie zostało cofnięte. Tak samo mam zrobione na allegro 10 kont na allegro ma przypisane do tego10 zestawów kart. Dzięki temu mogę korzystać z promocji np. 250 punktów x 10 bo tyle mam kont i wszystkie punkty trafiają na jedno konto:)
I Allegro nic Ci nie zablokowało?? dziwne...
Poznanczyk napisał(a):Robicie takie wałki i publicznie je ujawniacie, a później płacz i zgrzytanie zębów że wszystko blokują
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości