Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

2 karty do jednego konta - co z kuponami?

Rozmowy o kodach i kuponach do Hipermarketu

2 karty do jednego konta - co z kuponami?

Postprzez kiepur23 » 29 sty 2012, o 09:17

LINKI SPONSOROWANE
Witajcie czy jeśli mam 2 karty do jednego konta to mogę dla każdej karty wykorzystać kupony rabatowe i punktowe?
kiepur23

Re: 2 karty do jednego konta - co z kuponami?

Postprzez tomiko » 29 sty 2012, o 09:48

kupony punktowe można tylko raz wykorzystać do jednego konta ( właściciela) bez znaczenia ile kart przypisanych jest do konta . Natomiast rabatowe to nie wiadomo bo kilka osób korzystało już z rabatu po kilka razy i zawsze się naliczał.
tomiko

Postprzez chrupek1981 » 29 sty 2012, o 10:38

tomiko napisał(a):kupony punktowe można tylko raz wykorzystać do jednego konta ( właściciela) bez znaczenia ile kart przypisanych jest do konta . Natomiast rabatowe to nie wiadomo bo kilka osób korzystało już z rabatu po kilka razy i zawsze się naliczał.

pierwsze słysze, kupony punktowe wchodzą na daną kartę, a nie tylko jeden kupon do do jednego konta! Sam z tego korzystam.
chrupek1981

Postprzez tomiko » 29 sty 2012, o 10:46

Przecież na kuponie jest napisane:".. Z oferty jeden klient może skorzystać tylko jeden raz.." . Kiedyś dwa razy skorzystałem z kuponu z książeczki i po drugim razie mi odjęli punkty
tomiko

Postprzez Gutik » 29 sty 2012, o 10:55

Mam dwie karty do jednego konta. Ten sam kupon wykorzystuję zarówno na jedną jak i na drugą kartę, jeszcze nigdy mi za to punktów nie odciągnęli. Niebezpieczeństwo jest wtedy gdy użyjesz ten sam kupon kilka razy na tą samą kartę. Jeden klient - jedna karta ja to tak rozumię, tym bardziej, że dla każdej karty loguję się inaczej, na jedną swoją datą urodzenia, na kartę przypisaną do żony jej datą urodzenia mimo tego samego konta. Nie wiem do końca jak jest z e-kuponami, ale w tym tygodniu będę wiedział.
Gutik

Postprzez snajper116 » 29 sty 2012, o 19:21

Gutik napisał(a):Mam dwie karty do jednego konta. Ten sam kupon wykorzystuję zarówno na jedną jak i na drugą kartę, jeszcze nigdy mi za to punktów nie odciągnęli. Niebezpieczeństwo jest wtedy gdy użyjesz ten sam kupon kilka razy na tą samą kartę. Jeden klient - jedna karta ja to tak rozumię, tym bardziej, że dla każdej karty loguję się inaczej, na jedną swoją datą urodzenia, na kartę przypisaną do żony jej datą urodzenia mimo tego samego konta. Nie wiem do końca jak jest z e-kuponami, ale w tym tygodniu będę wiedział.

ekupony macie te same i działaja raz

Zawsze możesz wziąc żonie drugi starter wtedy korzystacie z tych e-kuponów /zwykłych kuponów które się bardziej opłacają bo każde z Was ma niezależne konto... A jak juz dojdziecie do porozumienia jaką nagrodę chcecie możesz zawsze połaczyc konta z żoną i wtedy wymienić pkt i znowu starter założyć - każdy ma wg regulaminu programu możliwośc legalnego połaczenia do 5 kart :-)
http://db.tt/W3Zu9VPA - Dropbox - załóż i w łatwy sposób dziel sie plikami z innym
snajper116

Postprzez kiepur23 » 29 sty 2012, o 20:17

właśnie tak zrobiłem przy okazji dzisiejszych zakupów :)
kiepur23

Postprzez NAZIM1975 » 30 sty 2012, o 05:23

DAWNIEJ KORZYSTAŁEM Z OBU KART DO JEDNEGO KONTA ALE MIAŁEM PROBLEMY Z KUPONAMI ,TERAZ NIE RYZYKUJĘ MAM TRZY RÓŻNE KARTY ZAREJESTROWANE I KUPONY PRZECHODZĄ BEZPROBLEMOWO .
NAZIM1975

Postprzez magda » 30 sty 2012, o 07:38

snajper 116 w którym punkcie regulaminu jest mowa o tych 5 kartach do jednego konta, bo nie mogę tego znaleźc
magda

Postprzez lipka10 » 30 sty 2012, o 10:11

magda napisał(a):snajper 116 w którym punkcie regulaminu jest mowa o tych 5 kartach do jednego konta, bo nie mogę tego znaleźc

mi kiedyś odpowiedzieli indywidualnie na maila, że można maksymalnie połączyć 5 kart głównych (co w sumie daje 10 kart- 5 głównych + 5 dodatkowych),
w praktyce więcej się nie da
lipka10

Postprzez cwaniak55 » 1 lut 2012, o 21:36

tomiko napisał(a):Przecież na kuponie jest napisane:".. Z oferty jeden klient może skorzystać tylko jeden raz.." . Kiedyś dwa razy skorzystałem z kuponu z książeczki i po drugim razie mi odjęli punkty

A ja mam podpięte 10 zestawów kart - czyli łącznie 20 kart do jednego konta. I często mi się zdarza że dziele rachunek na mniejsze żeby wykorzystać kupony. Tak było z kuponem za 10 zł - 1000 punktów. Dzięki temu wpadło mi 7000 punktów i nic nie zostało cofnięte. Tak samo mam zrobione na allegro 10 kont na allegro ma przypisane do tego10 zestawów kart. Dzięki temu mogę korzystać z promocji np. 250 punktów x 10 bo tyle mam kont i wszystkie punkty trafiają na jedno konto:)
cwaniak55

Postprzez snajper116 » 2 lut 2012, o 22:51

cwaniak55 napisał(a):
tomiko napisał(a):Przecież na kuponie jest napisane:".. Z oferty jeden klient może skorzystać tylko jeden raz.." . Kiedyś dwa razy skorzystałem z kuponu z książeczki i po drugim razie mi odjęli punkty

A ja mam podpięte 10 zestawów kart - czyli łącznie 20 kart do jednego konta. I często mi się zdarza że dziele rachunek na mniejsze żeby wykorzystać kupony. Tak było z kuponem za 10 zł - 1000 punktów. Dzięki temu wpadło mi 7000 punktów i nic nie zostało cofnięte. Tak samo mam zrobione na allegro 10 kont na allegro ma przypisane do tego10 zestawów kart. Dzięki temu mogę korzystać z promocji np. 250 punktów x 10 bo tyle mam kont i wszystkie punkty trafiają na jedno konto:)

I Allegro nic Ci nie zablokowało?? dziwne...
http://db.tt/W3Zu9VPA - Dropbox - załóż i w łatwy sposób dziel sie plikami z innym
snajper116

Postprzez cwaniak55 » 3 lut 2012, o 09:44

snajper116 napisał(a):
cwaniak55 napisał(a):

I Allegro nic Ci nie zablokowało?? dziwne...

Czemu dziwne - jak chcesz podrzucę Ci na priv screna. Dobrze było jak była promocja 2000 punktów za pierwszy zakup i 1000 za wpisanie numeru karty. Zakładałem 20 kont na allegro, 20 nowych maili, Kolega wystawiał np długopis, i kupowałem z każdego konta długopis i wpadało 2000 punktów poźniej inny wystawiał coś za 2 zł i i znowu zakupy i tak w ciągu 3-4 godzin łącznej pracy dostawałem 600 zł w punktach. Na jednym koncie 30000 punktów i na drugim 30000. I co najważniejsze nigdy allegro nie zabrało mi punktów.
Ostatnio edytowano 3 lut 2012, o 10:58 przez cwaniak55, łącznie edytowano 1 raz
cwaniak55

Postprzez arti82 » 3 lut 2012, o 09:56

Allegro też tu zagląda - nie chwal się tak :) Chyba że już spieniężyłeś punkciki :)
arti82

Postprzez Poznanczyk » 3 lut 2012, o 10:18

Robicie takie wałki i publicznie je ujawniacie, a później płacz i zgrzytanie zębów że wszystko blokują ;)
"Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także" Winston Churchill
Poznanczyk

Postprzez cwaniak55 » 3 lut 2012, o 10:56

Poznanczyk napisał(a):Robicie takie wałki i publicznie je ujawniacie, a później płacz i zgrzytanie zębów że wszystko blokują ;)

Hmmm wałki nie wałki - ja bym to nazwał pomysłowością i znalezieniem luki w systemie. A tak z innej beczki to nawet jeśli bym coś kupił na allegro powiedzmy za 1 zł to i tak pozostałe 29 zł allegro było by w plecy. Ostatnio z tą premią punktową 250 też się w jajo zrobili bo miało być niby od 25zł przez PZA a można było coś za 1 zł kupić i też dostać premie. Poza tym na jedną kartę robię 1 transakcję czyli zgodnie z regulaminem a to że można mieć max 10 zestawów kart przypisanych do jednego konta to inne zagadnienie - a jeszcze gdzieś na stronie "programu lojalnościowego" pisało że można zbierać z całą rodziną punkty...

PS. cwaniak55 to nie mój nick na allegro także o punkty jestem spokojny
cwaniak55

Postprzez Poznanczyk » 3 lut 2012, o 14:05

Wiesz jak są luki w systemie to się tego nie upublicznia ;) przynajmniej nie na forum do którego mają dostęp osoby z tego programu ;)

Jak media upubliczniły luki w systemie związanym z Vat to rząd się luk pozbył :P
"Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także" Winston Churchill
Poznanczyk

Postprzez snajper116 » 5 lut 2012, o 11:40

heh no własnie - dzięki takim lukom można całkiem nieźle zarobić czasami... Szkoda że wszystko blokują :-(
snajper116