Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

druga karta na allegro

Rozmowy o promocjach łączonych i ogólnie o programie

druga karta na allegro

Postprzez len » 13 lut 2012, o 20:22

LINKI SPONSOROWANE
Witam
Mam dwa konta na serwisie aukcyjnym, do jednego z nich przypisana jest jedna karta "Program Lojalnościowy", czy jezeli dodam do drugiego konta serwisu aukcyjnego druga karte "Program Lojalnościowy" to bede mogl tam skorzystac z kodow takich jak np." zakup przedmiotu w ciagu 2 tygodni od wpisania karty do konta allegro" i czy robiac zakupy raz z jednego konta inny raz z drugiego punkty beda dodawane z obu kart?
len

Re: druga karta na allegro

Postprzez cwaniak55 » 14 lut 2012, o 18:07

len napisał(a):Witam
Mam dwa konta na serwisie aukcyjnym, do jednego z nich przypisana jest jedna karta "Program Lojalnościowy", czy jezeli dodam do drugiego konta serwisu aukcyjnego druga karte "Program Lojalnościowy" to bede mogl tam skorzystac z kodow takich jak np." zakup przedmiotu w ciagu 2 tygodni od wpisania karty do konta allegro" i czy robiac zakupy raz z jednego konta inny raz z drugiego punkty beda dodawane z obu kart?

Tak będziesz mógł korzystać z kuponów podwójnie, a jak dodasz trzecią kartę to będziesz mógł korzystać z kuponów 3 razy, np zakupy za 25 zł - 250 punktów
cwaniak55

Postprzez samiltoja » 21 lut 2012, o 12:42

Jak zakładałem konto pb to dostałem dwie karty jedna glowna i jedna dodatkowa. Rozumiem ze jak np tą druga karte zarejestruje na kogos z rodziny i dodam tą karte do mojego konta glownego to punkty beda sie dodawały do mojego konta głównego ? Jak wtedy wyglada sprawa z ekuponami ? bede miał osobne na drugim koncie ?
samiltoja

Postprzez snajper116 » 21 lut 2012, o 17:47

samiltoja napisał(a):Jak zakładałem konto pb to dostałem dwie karty jedna glowna i jedna dodatkowa. Rozumiem ze jak np tą druga karte zarejestruje na kogos z rodziny i dodam tą karte do mojego konta glownego to punkty beda sie dodawały do mojego konta głównego ? Jak wtedy wyglada sprawa z ekuponami ? bede miał osobne na drugim koncie ?

Nie

Dlatego dużo lepiej jest wziąć drugi niezależny starter i niezależnie zbierać punky na 2 konta - jak zechcecie wyienic je na nagrodę zawsze można konta połączyć ALE wtedy zostają tylko eKupony z konta "Głównego po połączeniu"
http://db.tt/W3Zu9VPA - Dropbox - załóż i w łatwy sposób dziel sie plikami z innym
snajper116