Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Gdzie są Bony Paliwowe

Rozmowy o promocjach łączonych i ogólnie o programie

Gdzie są Bony Paliwowe

Postprzez snajper116 » 17 sty 2012, o 21:46

LINKI SPONSOROWANE
Topic dla tych co mają punkty a chcą zamienić je na Bony na "Stacja Paliw"

Zatem jak wszyscy wiemy 2000 PKT - bon 20 zł na wszystko na "Stacja Paliw"

Tylko sa 2 ale:
1) nie każda stacja "Stacja Paliw" WYMIENIA BONY z zasady (zwykle te bez Wild Bean Cafe nie wymieniają :-( aczkolwiek chyba zbyt mało stacji odwiedziłem aby byc tej informacji pewnym...

2) na niektórych stacjach bonów nie ma od miesiąca i nie zapowiada się że sie pojawią...

Zatem proszę w tym wątku umieszczac informacje gdzie ostatnimi czasy braliście bony paliwowe i jeśli macie takie info czy stacja ma ich jeszcze "trochę" aby kolejni mogli skorzystać i nie jeżdzic po całym mieście w poszukiwaniu bonów

Możecie też pisac gdzie na pewno bonów nie wymienicie bo "nigdy ich nie było co to w ogóle jest..."

Moderatora prosze o umieszczanie obu grup stacji w pierwszym poście

Więc zacznę

Wymieniałem bony na następujących stacjach - przynajmniej raz mi wymienili :
Dolina (ul Fieldorfa przy Tesco)
Promnada (przy Media Markt Ostrobramska)
Grzymały (przy Hali Kopińskiej)
Grochów (przy Placu Szembeka)
Reduta (przy Rondzie zesłanców Syberyjskich (KFC)
Górczewska - na przeciwko Wola Parku
na dzień 17 stycznia 2012 na powyższych stacjach bonów nie ma ...

NIE WYMIENIŁEM (bo pani nie wiedzała o co chodzi i w ogóle nie słyszała o bonach)

Otwock (ale nie pamiętam już która stacja to była )
Ordona (przy rondzie wolnego Tybetu)

A tak ogółnie to skoro "Hipermarket" drukuje kupony w punktomacie a "Stacja Paliw" jest lepsza niż "Hipermarket" bo "nalicza punkty on line" to czemuż się pytam nie można wydrukowac bonów "Stacja Paliw" na drukarkach na stacjach??
http://db.tt/W3Zu9VPA - Dropbox - załóż i w łatwy sposób dziel sie plikami z innym
snajper116

Re: Gdzie są Bony Paliwowe

Postprzez Ania » 18 sty 2012, o 06:54

W ciągu ostatniego m-ca wymieniałam dwukrotnie punkty na stacji "Stacja Paliw" w Czechowicach-Dziedzicach.
To jedna, jedyna stacja w moim mieście i to bez WBC. Bony były. Jedynym problemem dla pani z obsługi był kod nagrody - kolega podpowiedział jej, że "900" i weszło :D
Ania

Postprzez CzArNa792008 » 18 sty 2012, o 07:08

Ja wymieniam w Tucholi i nie ma z tym problemu i w Bydgoszczy ale nie pamiętam ulicy - blisko Media Markt
CzArNa792008

Postprzez lipka10 » 26 sty 2012, o 12:49

Temat nie ma większego sensu: bony są zamawiane przez konkretne stacje i są przysyłane bodajże z Krakowa. Ich dostępność zależy od tego jak szybko pracownicy danej stacji się "skapną", że ich nie mają (bądź są na ukończeniu) i złożą zamówienie (czyli od ich rezolutności, sprytu, poziomu obsługi klienta itp., itd.)
Osobiście kilkunastokrotnie odbierałam bony na stacji w Rzeszowie i tylko raz ich nie było :x - a w zasadzie był tylko jeden, a ja po zatankowaniu pełnego baku (>200 zł) chciałam wybrać i zapłacić. :lol:
Teraz już mam nauczkę: najpierw bony, potem tankowanie.
Poza tym nie można realizować płatności na "Stacja Paliw" częściowo bonami a częściowo kartą płatniczą.
lipka10