ventura86 napisał(a):również poproszę ventura86@wp.pl
jestem zapisana ale odziwo nie dostałam meila ;/
tomiko napisał(a):Darek wchodzisz do chomika kuponypb , tam po lewj stronie masz listę z folderami i klikasz folder a potem zobaczysz obrazki a pod nimi są komentarze: np. taki tekst " 5 komentarzy" no i klikasz na nie
Gutik napisał(a):Roccamena Toscana - cena 13,99 i dają +700 pkt. I tak kupuję wino, dzisiaj dokonam degustacji i podzielę się z Wami czy warto.
Wojtek napisał(a):Gutik napisał(a):Roccamena Toscana - cena 13,99 i dają +700 pkt. I tak kupuję wino, dzisiaj dokonam degustacji i podzielę się z Wami czy warto.
Jak jest dokładnie z tą promocją? Jak kupię 2 szt. wina jednego dnia przy jednej transakcji to dostanę 2x700pkt.?
cwaniak55 napisał(a):Wojtek napisał(a):Gutik napisał(a):Roccamena Toscana - cena 13,99 i dają +700 pkt. I tak kupuję wino, dzisiaj dokonam degustacji i podzielę się z Wami czy warto.
Jak jest dokładnie z tą promocją? Jak kupię 2 szt. wina jednego dnia przy jednej transakcji to dostanę 2x700pkt.?
Możesz nie dostać - ja dzisiaj kupiłem 3 wina i każdy dałem na osobny rachunek dla pewqności. Łącznie zarobiłem ponad 2400 punktów. Dzieliłem dlatego że w zeszłym tygodniu robiłem zakupy również na 3 karty. W przyszłym tygodniu zrobię to samo. W końcu trzeba zgarnąć na każdą kartę po 2012 punktó
cwaniak55 napisał(a):Wojtek napisał(a):Gutik napisał(a):Roccamena Toscana - cena 13,99 i dają +700 pkt. I tak kupuję wino, dzisiaj dokonam degustacji i podzielę się z Wami czy warto.
Możesz nie dostać - ja dzisiaj kupiłem 3 wina i każdy dałem na osobny rachunek dla pewqności. Łącznie zarobiłem ponad 2400 punktów. Dzieliłem dlatego że w zeszłym tygodniu robiłem zakupy również na 3 karty. W przyszłym tygodniu zrobię to samo. W końcu trzeba zgarnąć na każdą kartę po 2012 punktó
macuzi napisał(a):oj wpadną, wpadną
lukasz792 napisał(a):macuzi napisał(a):oj wpadną, wpadną
a czy później czasami nie odejmą punktów??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości