LINKI SPONSOROWANE
Nigdzie nie mogę znaleźć informacji jak to wygląda z zamianą punktów na bilety do kina. Ktoś się może orientuje jaki jest przelicznik?lukasz792 napisał(a):Mam małe pytanko. Dostałem e-kupon na film - SH Gra Cieni. Ciekawi mnie czy jak zakupię bilet przez internet, podam nr karty "Program Lojalnościowy" to wpadną mi dodatkowe pkt?
wojtek3320 napisał(a):Pod koniec grudnia kupowałem bilety przez internet i nie ma możliwości nabicia punktów "Program Lojalnościowy" - pytałem się w informacji.
arti82 napisał(a):wojtek3320 napisał(a):Pod koniec grudnia kupowałem bilety przez internet i nie ma możliwości nabicia punktów "Program Lojalnościowy" - pytałem się w informacji.
A jak zrobisz rezerwację i odbierasz przed seansem? Wtedy płacisz na miejscu i rozumiem, że pkt się nabiją?
wojtek3320 napisał(a):Pod koniec grudnia kupowałem bilety przez internet i nie ma możliwości nabicia punktów "Program Lojalnościowy" - pytałem się w informacji.
musiek napisał(a):a jak wyglada w srode?
bo teraz sa srody z "Operator Komórkowy" w multikinie, ciekawe czy mozna polaczyc te dwie promocje
tj brac 2 bilety w cenie jednego (z kodem z "Operator Komórkowy") + punkty na "Program Lojalnościowy"
Intchy napisał(a):wojtek3320 napisał(a):Pod koniec grudnia kupowałem bilety przez internet i nie ma możliwości nabicia punktów "Program Lojalnościowy" - pytałem się w informacji.
Na pewno? Swojego czasu wpisywałem numer karty przy kupowaniu biletu przez internet. Chyba że mówimy o środzie to tam sprawa wygląda zupełnie inaczej.
Intchy napisał(a):w Kinie są aktualnie chyba trzy promocje:
1. środowe 2 bilety w cenie jednego,
2. wtorkowe bilety z Facebooka w obniżonej cenie 13 zł,
3. bilety za 5 zł za nakrętki z Burna.
Przy korzystaniu z dwóch ostatnich promocji niestety nie są naliczane punkty Programy Lojalnościowego... :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości