lupad napisał(a):ja rowniez poprosze o kody do serwisu aukcyjnego , za co z gory dziekuje (prosze przeslac jako wiadomosc priv na forum) DZIEKI WIELKIE!!!
Pupon napisał(a):UWAGA: Dodany zostanie punkt dotyczący prywatnych wiadomości.
Wcześniej wyłączyłem możliwość pisania PW, ale po kilku dniach namysłu postanowiłem tą możliwość przywrócić ale z zastrzeżeniem:
Nie wolno podawać i prosić o podanie na PW kodów i kuponów z programu lojalnościowego, wiadomo jakiego.
msloma2 napisał(a):Witam,czy sa juz kolejne kupony czy tylko te do 12.02.2012 ?
dzieki
Arturtcz napisał(a):Witam w styczniu była promocja na allegro,A mianowicie za zakup płyty CD za minimum 10 zł,Więc kupiłem płytę za 10 zł i zaznaczyłem że chce otrzymać punkty promocyjne (250), Na drugi dzień były tylko 3 podstawowe punkty za zakup.
Po jakimś czasie napisałem do allegro. A oni mi odpisali że punkty dostane po zakończeniu promocji ( Promocja była do do 31 stycznia) , Dziś jest 20 luty a punktów nie ma.
Czy ktoś brał udział w takich promocjach z punktami na stronie allegro?
wojtek3320 napisał(a):lupad napisał(a):ja rowniez poprosze o kody do serwisu aukcyjnego , za co z gory dziekuje (prosze przeslac jako wiadomosc priv na forum) DZIEKI WIELKIE!!!
Regulamin tego forum nie jest zbyt długi, więc warto przeczytać...Pupon napisał(a):UWAGA: Dodany zostanie punkt dotyczący prywatnych wiadomości.
Wcześniej wyłączyłem możliwość pisania PW, ale po kilku dniach namysłu postanowiłem tą możliwość przywrócić ale z zastrzeżeniem:
Nie wolno podawać i prosić o podanie na PW kodów i kuponów z programu lojalnościowego, wiadomo jakiego.msloma2 napisał(a):Witam,czy sa juz kolejne kupony czy tylko te do 12.02.2012 ?
dzieki
Czytanie ze zrozumieniem! Są ale tylko w formie eKuponów...
snajper116 napisał(a):zwróćcie uwagę na jeden szczegół - punkty w Kup Teraz wieloprzedmiotowych są przyznawane PO ZAKOŃCZENIU AUKCJI - więc jeśli kupimy w aukcji która kończy sie w momencie gdy nasz eKupon nie będzie już aktywny punktów NIE DOSTANIEMY- niby szczegół ale warto patrzeć też na to
wojtek3320 napisał(a):snajper116 napisał(a):zwróćcie uwagę na jeden szczegół - punkty w Kup Teraz wieloprzedmiotowych są przyznawane PO ZAKOŃCZENIU AUKCJI - więc jeśli kupimy w aukcji która kończy sie w momencie gdy nasz eKupon nie będzie już aktywny punktów NIE DOSTANIEMY- niby szczegół ale warto patrzeć też na to
Liczy się nie zakończenie aukcji, a moment zakupu...
lukasz792 napisał(a):Tak ogólnie. Kupiłem lodówkę 31 stycznia i jeszcze punktów podstawowych nie doliczyło mi do konta. Ile trzeba czekać?
wojtek3320 napisał(a):snajper116 napisał(a):zwróćcie uwagę na jeden szczegół - punkty w Kup Teraz wieloprzedmiotowych są przyznawane PO ZAKOŃCZENIU AUKCJI - więc jeśli kupimy w aukcji która kończy sie w momencie gdy nasz eKupon nie będzie już aktywny punktów NIE DOSTANIEMY- niby szczegół ale warto patrzeć też na to
Liczy się nie zakończenie aukcji, a moment zakupu...
Ania napisał(a):Ja nie mam na razie punktów z e-kuponu, pomimo tego, że aukcja skończyła się wczoraj.
Druga aukcja kończy się jutro ( e-kupon również ) więc też powinnam się załapać, pytanie tylko, kiedy je doliczą??
A czy w ogóle ktoś dostał już punkty z e-kuponu??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości