kiepur23 napisał(a):wydaje mi się że blokowanie PW to już lekka przesada. Chyba admin wystraszył się nie na żarty ale wg mnie to lekka przesada nie admin pisze posty a w myśl ochrony poufności korespondencji nie może cenzurować ani czytać wiadomości jakie wysyłają użytkownicy więc czemu prywatne wiadomości zostały usunięte? Takie było zalecenie firmy?
kiepur23 napisał(a):Idąc tym tokiem rozumowania powinieneś zakazać:
- podawania linków do miejsc gdzie są kody (chomik, dokument google) - nie ma takich linków, a jeśli są to mi umknęły, spamera z chomikiem zbanowałem za chamskie wciskanie tego chomika do każdego tematu
- pisania próśb o wysłanie kodów na maila lub gg - forum służy jako platforma pozyskiwania kontaktów w celu wymiany "nielegalnymi" kodami - nie mogę zabronić podawania wam kontaktów do siebie, to wasze kontakty, wasze maile i jak chcecie się nimi dzielić to nie mogę tego zabronić
- zakazania pisania o wykorzystywaniu kuponów niezgodnie z przykazaniami firmy L. czyli łączenia kuponów z e-kuponami, wbijania więcej niż jednego kuponu - pisać o tym, jak wykorzystywać więcej kuponów można, to nie jest przecież nielegalne a skoro się da to robić (wbijać więcej kuponów na raz) tzn. że system je przyjmuje.
na dobrą sprawę obecnie działalność forum ogranicza się do powielania tego co oficjalnie podaje firma L oraz partnerzy i nie dodaje absolutnie żadnej dodatkowej korzyści - wszystko można znaleźć na stronach wspomnianych firm. Jestem ciekaw czy masz jakiś ciekawy pomysł na działanie tego forum w tej nowej sytuacji
bez urazy ale w tej chwili tak to wygląda...
kiepur23 napisał(a):czy też tak jak napisałem na wstępie chciałbyś to komuś oddać przy okazji zarobić co nieco.
foczers napisał(a):naprawde juz nie ma nic z zewnatrz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości