Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Kody Allegro

Tematy organizacyjne kupony4you.com, ogłoszenia, informacje

Kody Allegro

Postprzez sofly » 4 lut 2012, o 09:49

LINKI SPONSOROWANE
W jaki sposób możemy teraz zdobyć jakiekolwiek kody do Allegro? Dzięki za odp.
sofly

Re: Kody Allegro

Postprzez Pupon » 4 lut 2012, o 17:29

Możesz zostawić kontakt do siebie i liczyć na to, że znajdzie się jakaś życzliwa osoba.

Na forum niestety kodów podawać nie można i Prywatne Wiadomości także są wyłączone.
Pupon
Administrator

Postprzez Jakuda » 5 lut 2012, o 10:29

hmm a czy to jest problem żeby założyć konto np. na gmailu- tam wrzucać kody
a adres i hasło rozesłać wszystkim na priv?

tak wogóle...
TO JEST JAKAŚ PARANOJA!! Nie wolno wymawiać nazwy portalu, nazwy stacji, nazwy programu TO JEST JAKIEŚ SUKINSYŃSKIE OGRANICZANIE WOLNOŚCI SŁOWA. Niedługo nic i nigdzie nie będzie mozna mówić bo sie okaże że to jest nazwa zastrzeżona...

I czemu niby nie można podawać tych kodów? przecież one są dla klientów, publiczne. tak samo jak bym napisał, że Tesco dziś schab jest po 16.99
Jakuda

Postprzez snajper116 » 5 lut 2012, o 11:31

Czemu nie można podawac kodów?? Bo pewna firma "Lojalni Pazerni"* uważa iż kody te są ich tajemnicą handlową i nie można ich ujawniać

Zamiast marudzić poszukaj arkusza Google Docs z kodami (link był na forum może ktoś Ci go podeśle)

* - nazwa firmy została celowo zmieniona w celu utrudnienia identyfikacji. Wszelka zbieżnośc nazwy z prowadzoną polityką TEJ firmy jest przypadkowa...
http://db.tt/W3Zu9VPA - Dropbox - załóż i w łatwy sposób dziel sie plikami z innym
snajper116

Postprzez Jakuda » 5 lut 2012, o 16:48

hmm a skąd te kody są?
bo jeżeli tylko dla pracowników firmy czy cuś to light.

ale jeśli są publicznie dostępne. ze strony, z książeczki startowej etc.

to walić ich ja bardzo chętnie upowszechnie je wszystkie- bo czemu niby nie?
Jakuda

Postprzez Pupon » 5 lut 2012, o 17:13

Jakuda - proszę bardzo, przejmij stronę wraz z cesją domeny oczywiście (nie chcę astronomicznych kwot za sprzedaż całości, tylko niewielką za pracę włożoną w skuteczne wypozycjonowanie strony) i będziesz mógł dodawać co tylko chcesz.
Pupon
Administrator

Postprzez snajper116 » 5 lut 2012, o 19:27

pupon i stronę zamkną jak megaupload a jej administrator będzie miał nieprzyjemności w sądzie ...
http://db.tt/W3Zu9VPA - Dropbox - załóż i w łatwy sposób dziel sie plikami z innym
snajper116

Postprzez kiepur23 » 5 lut 2012, o 20:23

wydaje mi się że blokowanie PW to już lekka przesada. Chyba admin wystraszył się nie na żarty ale wg mnie to lekka przesada nie admin pisze posty a w myśl ochrony poufności korespondencji nie może cenzurować ani czytać wiadomości jakie wysyłają użytkownicy więc czemu prywatne wiadomości zostały usunięte? Takie było zalecenie firmy?
kiepur23

Postprzez Pupon » 5 lut 2012, o 20:31

kiepur23 napisał(a):wydaje mi się że blokowanie PW to już lekka przesada. Chyba admin wystraszył się nie na żarty ale wg mnie to lekka przesada nie admin pisze posty a w myśl ochrony poufności korespondencji nie może cenzurować ani czytać wiadomości jakie wysyłają użytkownicy więc czemu prywatne wiadomości zostały usunięte? Takie było zalecenie firmy?

Chodzi o samą możliwość powiadamiania wewnętrznym systemem Prywatnych Wiadomości forum o kodach i kuponach do których L rości sobie prawo.
Nie dostałem jeszcze odpowiedzi na moje pytania i wątpliwości, ale PW wyłączyłem z własnej inicjatywy uprzedzając ruch L.

Nie mam zamiaru włóczyć się po sądach, chcesz zamieszczać kody i kupony, walczyć z L - to proszę bardzo. Przejmij stronę i rób co chcesz.
Każdy mądry i mocny w gębie jak siedzi sobie wygodnie w domu za klawiaturą.

Wyłączając PW zamknąłem drogę do posądzania mnie o pomaganie i informowanie o kodach i kuponach, które są wg L ich tajemnicą handlową.
Chcecie się pomiędzy sobą kontaktować: proszę bardzo, macie GG, maile, telefony - na to nie mam wpływu i L nie ma prawa zabronić wam się kontaktować między sobą.
Pupon
Administrator

Postprzez kiepur23 » 6 lut 2012, o 17:39

za każdym razem gdy ktoś poddaje w wątpliwość wprowadzenie aż tak dużej cenzury proponujesz oddanie forum oczywiście nie za darmo tylko za niewielką kwotę. mam wrażenie że forum Ci trochę ciąży - straciło wiele na wartości, odnośnie innych programów partnerskich nic nikt prawie nie pisze a w przypadku zakazanego programu dyskusja staje się mocno jałowa. Idąc tym tokiem rozumowania powinieneś zakazać:
- podawania linków do miejsc gdzie są kody (chomik, dokument google)
- pisania próśb o wysłanie kodów na maila lub gg - forum służy jako platforma pozyskiwania kontaktów w celu wymiany "nielegalnymi" kodami
- zakazania pisania o wykorzystywaniu kuponów niezgodnie z przykazaniami firmy L. czyli łączenia kuponów z e-kuponami, wbijania więcej niż jednego kuponu

na dobrą sprawę obecnie działalność forum ogranicza się do powielania tego co oficjalnie podaje firma L oraz partnerzy i nie dodaje absolutnie żadnej dodatkowej korzyści - wszystko można znaleźć na stronach wspomnianych firm. Jestem ciekaw czy masz jakiś ciekawy pomysł na działanie tego forum w tej nowej sytuacji czy też tak jak napisałem na wstępie chciałbyś to komuś oddać przy okazji zarobić co nieco

bez urazy ale w tej chwili tak to wygląda...
kiepur23

Postprzez arek00 » 10 lut 2012, o 09:01

jeśli ktoś byłby tak miły i przesłał mi linka do arkusza google na wmd@o2.pl to z góry dziękuję :)
arek00

Postprzez Pupon » 14 lut 2012, o 11:48

kiepur23 napisał(a):Idąc tym tokiem rozumowania powinieneś zakazać:
- podawania linków do miejsc gdzie są kody (chomik, dokument google) - nie ma takich linków, a jeśli są to mi umknęły, spamera z chomikiem zbanowałem za chamskie wciskanie tego chomika do każdego tematu
- pisania próśb o wysłanie kodów na maila lub gg - forum służy jako platforma pozyskiwania kontaktów w celu wymiany "nielegalnymi" kodami - nie mogę zabronić podawania wam kontaktów do siebie, to wasze kontakty, wasze maile i jak chcecie się nimi dzielić to nie mogę tego zabronić
- zakazania pisania o wykorzystywaniu kuponów niezgodnie z przykazaniami firmy L. czyli łączenia kuponów z e-kuponami, wbijania więcej niż jednego kuponu - pisać o tym, jak wykorzystywać więcej kuponów można, to nie jest przecież nielegalne a skoro się da to robić (wbijać więcej kuponów na raz) tzn. że system je przyjmuje.

na dobrą sprawę obecnie działalność forum ogranicza się do powielania tego co oficjalnie podaje firma L oraz partnerzy i nie dodaje absolutnie żadnej dodatkowej korzyści - wszystko można znaleźć na stronach wspomnianych firm. Jestem ciekaw czy masz jakiś ciekawy pomysł na działanie tego forum w tej nowej sytuacji

bez urazy ale w tej chwili tak to wygląda...

Na razie forum istnieje i wbrew pozorom wizyty nie spadły do zera. Zobaczymy co będzie dalej, na razie jest jak jest.

kiepur23 napisał(a):czy też tak jak napisałem na wstępie chciałbyś to komuś oddać przy okazji zarobić co nieco.

Forum przetrwa, a jeśli ktoś jest chętny i ma lepszy pomysł na jego prowadzenie to dopuszczam jego sprzedaż.
Co w tym złego, że w sumie za ponad 2 lata pracy nie chcę tego oddać całkowicie za darmo?
Chciałbyś oddać coś, nad czym siedziałeś od czasu do czasu przez ok. 2 lata tak po prostu dowolnej osobie zupełnie za darmo?

nie oczekuję przecież nie wiadomo jakich sum, tylko jakąś sensowną skromną kwotę uwzględniającą m.in. wysokie pozycje strony w google.
Pupon
Administrator

Postprzez kiepur23 » 16 lut 2012, o 21:40

Szanuję to że chcesz coś za swoją pracę chodziło mi o to że każdej osobie która wyrazi swoje zdanie na temat obecnego działania forum oferujesz sprzedaż serwisu tak jakbyś w nowej sytuacji nie miał pomysłu na na to jak forum ma wyglądać, powiem więcej jakby Ci specjalnie już na nim nie zależało. To mój punkt widzenia jako osoby patrzącej z boku, od niedawna interesującej się punktami "Program Lojalnościowy"

No ale Twoja sprawa skoro się boisz ciągania po sądach choć nie wiadomo czy to co piszą do Ciebie ma jakiekolwiek podstawy prawne to pewnie forum będzie sobie żyło tak jak obecnie a Ty będziesz ścigał niepokornych którzy wrzucą link do jakiegoś newslettera czy chomika :)

ale miło że przynajmniej prywatne wiadomości wróciły :)
kiepur23

Postprzez snajper116 » 17 lut 2012, o 15:30

ludzie ale o czym my piszemy - w tej chwili nie ma CZYM się wymieniac :-( eKupony weszły i po zabawie :-( miło było ale moze jeszcze dobre czasy wróca jak uzytkownicy Lojalnego Pazernego programu zaczną robić zakupy w innych sklepach niż te ze zbieraniem punktów :P
snajper116

Postprzez foczers » 19 lut 2012, o 12:00

naprawde juz nie ma nic z zewnatrz?
foczers

Postprzez Poznanczyk » 20 lut 2012, o 11:13

foczers napisał(a):naprawde juz nie ma nic z zewnatrz?

nic ;)

właśnie sprawdziłem konto i pojawiły się ekupony do Allegro, więc żegnajcie kody ^^

na przyszłość niech więcej osób piszę, jakie to wałki robili, a później niech płaczą, że się skończyło.

cóż za ironia.
"Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także" Winston Churchill
Poznanczyk

Postprzez snajper116 » 20 lut 2012, o 14:08

poczekaj poczekaj -trzeba zmienić sklepy to kupony papierowe wrócą (alboReal obniży ceny a Allegro prowizje) Już nic nie kupię z powodu tego że mogę mieć punkty - a niech tylko wyślą jakieś świństwo o "nowych e-kuponach " o których wiem od tygodnia to wypisze się ze spamowatego newslettera. Brawo Lojalni Pazerni zobaczycie jak fajnie jest prowadzić program bonusowy bez bonusów i bez klientów :P
snajper116

Postprzez Gutik » 20 lut 2012, o 14:18

Dajmy sobie trochę czasu, nie wiadomo czy kupony papierowe zniknęły bezpowrotnie. Prawdziwy test będzie przed Świętami, jeżeli wtedy się nie pojawią to już się nigdy nie pojawią.
Gutik

Postprzez snajper116 » 20 lut 2012, o 14:33

Raczej po świętach - najlepsze kupony do Marketu i Allegro po świętach się pojawiły
snajper116

Postprzez toja » 26 mar 2012, o 10:28

Gazetki wyszły ponownie bo ludzie zaczęli oddawać zbędne kupony.

link do oryginalnego tematu *********************
Ostatnio edytowano 26 mar 2012, o 10:50 przez Pupon, łącznie edytowano 1 raz
Powód: spam
toja