Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Poczta od Hipermarket (styczeń 2012)

Rozmowy o kodach i kuponach do Hipermarketu

Re: Poczta od Hipermarket (styczeń 2012)

Postprzez lipka10 » 30 sty 2012, o 10:08

LINKI SPONSOROWANE
snajper116 napisał(a):
hubala napisał(a):Poszukuję kuponu do hipermarket - x5, ważny do 31.12.2012, wielorazowy - dostępny był w książeczce startowej w zeszłym roku. Miałam oryginał ale gdzieś mi zaginął.

Oj masz problem :P idziesz do partnera bierzesz zestaw startowy i masz - dodatkowo masz 2 karty jakby jakieś fajne akcje się zdarzyły (typu tys pkt za 10 zł )

W ogóle powinniśmy "wybrać " te startery aby Lojalni Pazerni ruszyli dupska i wydrukowali nową edycję starterów 2012 z nowymi ważnymi kodami do Allegro i Hipermarketu :D

z każdą wizytą w "Hipermarket" wybieram po 15-20 szt. i wybrać nie mogę :lol:
lipka10

Re: Poczta od Hipermarket (styczeń 2012)

Postprzez snajper116 » 30 sty 2012, o 15:43

Ok ale póki oni widzą że w sklepach sa zapasy nie wypuszczają nowych starterów bo po co mają się stare zmarnować - skończa się to dowiozą nowe... Sprawdzajcie książeczki jak ktoś będzie miał starter edycja 2012 niech napisze co tam w nim ciekawego jest :-)
http://db.tt/W3Zu9VPA - Dropbox - załóż i w łatwy sposób dziel sie plikami z innym
snajper116

Poprzednia strona