Pupon napisał(a):To dobry pomysł, ale ja taki temat zamknąłbym dla pisania - moderator lub administrator dodawałby do niego tylko nowe kupony/kody i usuwał nieaktualne.
Z mojego punktu widzenia jak go zamkniesz to:
- wygenerujesz większą ilość pracy dla modów (mi właśnie chodzi i to że to forumowicze mają mieć największy udział w tym, mod tylko robi porządek, usuwa stare posty - w krytycznych momentach wyliczyłem że dla "Hipermarket" będzie to maks 2str do przejrzenia. Zainteresowanemu nie zrobi to problemu zwłaszcza, że posty są dodawane chronologicznie)
- gdzieś ktoś w jakiś sposób będzie musiał dostarczać te informacje, w nowych tematach? zrobi się znowu bałagan. Nowe tematy będą tylko do dyskusji - kupony/linki tylko w wydzielonym wątku)
Ale dyskutujmy, po to właśnie ten wątek. Zawsze możemy zrobić 1-2tyg próby i zobaczyć czy ta forma się sprawdzi.
Poznanczyk napisał(a):Poza tym w FAQ można by wypunktować, kilka najważniejszych informacji np:
ekuponu łączy się z papierowym, na kasach samoobsługowych nie ma ograniczeń wagowych i działają kupony, itp.
a każdy posty w tematach, z pytaniami na które odpowiedzi były w FAQ, trzeba by piętnować : odsyłam do FAQ. itp.
Tak, zachęcam zatem do dodawania postów w tematach FAQ z opracowaniem. My to później ogarniemy a posta usuniemy
snajper116 napisał(a):Ja bym dodał jeszcze "to że prosisz o kody do Allegro nie oznacza że my je wyczarujemy dla Ciebie więc nie pytaj o nie tylko patrz do pierwszego posta"

A może każdy moderator odpowiadałby za dany dzaił - taki na którym się zna jest ekspertem w danej dziedzinie i zbiera tam najwięcej punktów - mogę się zgłosić do Allegro i Sempiku

Ależ oczywiście, w kilku zdaniach reguły opiszemy. Będziemy dawać ostrzeżenia. Dodatkowy mod chyba by się przydał ale to już Pupona decyzja