LINKI SPONSOROWANE
zbieram punkciki także poprzez BZWBK ale w tym miesiącu coś bank się ociąga z przelaniem punktów za zakupy...Czy tylko u mnie czy również macie podobnie?
macuzi napisał(a):zbieram punkciki także poprzez BZWBK ale w tym miesiącu coś bank się ociąga z przelaniem punktów za zakupy...
Czy tylko u mnie czy również macie podobnie?
macuzi napisał(a):zła wiadomość kochani...
od 1 marca karta Mastercard "Program Lojalnościowy" przestanie być w Banku opłacalna: za każdą sztukę trzeba będzie ponieść koszt miesięczny w kwocie 5zł (trzeba wykonać transakcji na 1500zł kartą żeby zwróciło się jej posiadanie) - ja posiadam 2 karty do jednego konta więc postanawiam zrezygnować z usług tegoż banku...
PS. tylko czekać kiedy korzystanie z normalnych kart programu stanie się płatne, ehhh
macuzi napisał(a):zła wiadomość kochani...
od 1 marca karta Mastercard "Program Lojalnościowy" przestanie być w Banku opłacalna: za każdą sztukę trzeba będzie ponieść koszt miesięczny w kwocie 5zł (trzeba wykonać transakcji na 1500zł kartą żeby zwróciło się jej posiadanie) - ja posiadam 2 karty do jednego konta więc postanawiam zrezygnować z usług tegoż banku...
PS. tylko czekać kiedy korzystanie z normalnych kart programu stanie się płatne, ehhh
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości