Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

rodzaj karty a otrzymywane e-kupony

Rozmowy o promocjach łączonych i ogólnie o programie

rodzaj karty a otrzymywane e-kupony

Postprzez zapiszsobie » 20 lut 2012, o 12:02

LINKI SPONSOROWANE
na posiadanych kartach od roznych partnerow programu zauwazylem nastepujace prawidlowosci
- "stara" karta hipera
dostarczane e-kupony sa gorsze (mniejsza ilość pkt za wieksze zakupy punktowo niz otrzymywane na "nową" karte
(dotyczy to wszystkich e-kuponow)

- karta danego partnera np. hiper
e- kupony do tego partnera sa marniejsze niż e-kupony do hipera ktore otrzymuje na karte kina

byc moze kluczem do zbierania duzych ilosci pkt oprocz trickow znanych jest takze
wymiana starych kart na nowe
dywersyfikacja kart (kino, operator telekomunikacyjny, stacja... itd.)

jak jest u was ?

dajcie info

pzdr
zapiszsobie

Re: rodzaj karty a otrzymywane e-kupony

Postprzez snajper116 » 20 lut 2012, o 14:26

Trochę masz racje ale nie do końca

Dostajesz najlepsze kupony tam gdzie nie robisz zakupów - proste

Jeśli często kupujesz w markecie to znaczy że masz go blisko lub po prostu lubisz tam kupować - robisz to od lat skoro brałes udział w starym programie "dziesiątka"
Skoro tam kupujesz - nie trzeba Cię zachęcać więc ekupony są gorsze lub ich nie ma :-(
Ale jeśli masz "nową kartę" a i tak od kilku miesięcy robisz zakupy w markecie czy na allegro - to teraz nie dostajesz za nie eKuponów bo i tak dużo kupujesz u tych partnerów i nie muszą się starać abyś tam kasę zostawiał

Rada - olać "Lojalnych Pazernych" - za kilka miesięcy eKupony będa lepsze :P
http://db.tt/W3Zu9VPA - Dropbox - załóż i w łatwy sposób dziel sie plikami z innym
snajper116

Postprzez Pajpa » 28 mar 2012, o 14:32

Witam, mam problem z eKuponem.

Zatwierdziłem aktywność kuponu "10x WIĘCEJ ºP za dowolne zakupy za min. 30 zł", kupiłem książkę, wypełniłem dane wysyłkowe, zaznaczam "Chcę otrzymać punkty "Program Lojalnościowy"" i pojawia się problem, bo do wypełnienia mam:
"numer karty" - co jest oczywiste i "kod promocyjny" którego nigdzie nie potrafię znaleźć.

Gdzie mogę go znaleźć?

z góry dziękuję za odpowiedź.

P.s. Googlowałem, szukałem ale nic nie znalazłem.
Pajpa

Postprzez Ania » 28 mar 2012, o 14:45

Pajpa napisał(a):Witam, mam problem z eKuponem.

Zatwierdziłem aktywność kuponu "10x WIĘCEJ ºP za dowolne zakupy za min. 30 zł", kupiłem książkę, wypełniłem dane wysyłkowe, zaznaczam "Chcę otrzymać punkty "Program Lojalnościowy"" i pojawia się problem, bo do wypełnienia mam:
"numer karty" - co jest oczywiste i "kod promocyjny" którego nigdzie nie potrafię znaleźć.

Gdzie mogę go znaleźć?

z góry dziękuję za odpowiedź.

P.s. Googlowałem, szukałem ale nic nie znalazłem.

Kod promocyjny, to opcja. Możesz go wpisać, o ile posiadasz.
Ja takowy mam, tu wpisać nie mogę, ale Ty możesz napisać do mnie :mrgreen:
Ania