http://bit.ly/wNXoFm
Geerbil napisał(a):Coraz głupsze te promocje, trzeba 4 razy jechać żeby dostać 2012 pkt, więcej na paliwo się wyda niż zarobi na tym. Czytam to forum i widzę, że ludzie tutaj lecą na te promocje nie zwracając uwagę jakie się koszty ponosi i to że w tym supermarkecie jest drożej niż w np tesco.
Pupon napisał(a):A mieć a nie mieć 30 zł to różnica 60 zł
marciinn napisał(a):Geerbil napisał(a):Coraz głupsze te promocje, trzeba 4 razy jechać żeby dostać 2012 pkt, więcej na paliwo się wyda niż zarobi na tym. Czytam to forum i widzę, że ludzie tutaj lecą na te promocje nie zwracając uwagę jakie się koszty ponosi i to że w tym supermarkecie jest drożej niż w np tesco.
Nie każdy ma daleko do Hipermarketu , ja np mam dalej do Tesco i mi się tam nie opłaca jechać.
Może niektóre produkty są droże niż w Tesco, ale produkty z gazetki przeważnie się opłaca kupić.
Jeszcze do tego dorzucić kupon 10x więcej i robiąc 3 razy zakupy mozna miec czwarte za uzbierane punkty
Geerbil napisał(a):Coraz głupsze te promocje, trzeba 4 razy jechać żeby dostać 2012 pkt, więcej na paliwo się wyda niż zarobi na tym. Czytam to forum i widzę, że ludzie tutaj lecą na te promocje nie zwracając uwagę jakie się koszty ponosi i to że w tym supermarkecie jest drożej niż w np tesco.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości