Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Witamy na kupony4you.com - MISJA

Rozmowy o kodach i kuponach do Hipermarketu

Witamy na kupony4you.com - MISJA

Postprzez Pupon » 3 gru 2011, o 23:55

LINKI SPONSOROWANE
Serwis kupony4yu.com powstał jako kontynuacja znanego niektórym bloga kuponypayback.4ju.biz.
Wcześniej pod adresem kupony4you.com był blog, ale forum jest wygodniejsze w zarządzaniu licznymi Waszymi komentarzami.

Zmiana adresu i zmiana sposobu informowania o kuponach miała miejsce z powodu uwag ze strony spółki Loyalty Partner Polska sp. z o.o., właściciela znaku towarowego "Program Lojalnościowy"*.

Ponieważ spółka Loyality Partner Polska zabroniła m.in. korzystać ze słowa "Program Lojalnościowy"* informacje na stronie kupony4you.com nie do końca są jawne i klarowne.

Ponadto spółka Loyality Partner Polska zabroniła umieszczania kodów kuponów Allegro oraz linków (nawet w formie tekstowej) do niepublicznych kuponów.

Niepublicznych to znaczy, że bez podania linka nie można ich znaleźć czy to przez google czy przez stronę programu lojalnościowego czy partnerów.

Dotyczy to także komentarzy umieszczanych przez czytelników. Za Wasze komentarze nie odpowiadam, ale po zgłoszeniu nieprawidłowości jestem zmuszony usuwać linki czy kody kuponów z ich treści.

Jeśli chcesz uzyskać informacje o kuponach czy kodach możesz zostawiać w komentarzach kontakt do siebie i może inny czytelnik skontaktuje się z Tobą czy to przez GG, maila czy w inny sposób.

Informacje o kuponach pozwalają na zebranie większej ilości punktów czyli tak naprawdę dzięki kuponom niejednokrotnie można podreperować sobie domowy budżet.

Podstawowa misja czyli informowanie czytelników o kuponach – zostaje zachowana ale jest niestety utrudniona.

* nazwa należy do Loyalty Partner Polska sp. z o.o.
Pupon
Administrator

Re: Witamy na kupony4you.com - MISJA

Postprzez Pupon » 4 gru 2011, o 12:26

Komentarze czytelników do tego tematu z wcześniejszego bloga:

Spoiler:
Pupon
Administrator

Postprzez Pupon » 9 sty 2012, o 09:31

Na forum wprowadzona jest cenzura w postaci zamieniania słów będących nazwami partnerów programu lojalnościowego na ogólne odpowiedniki.
Można bez obaw używać słów Allegro i Home.pl (od tych dwóch firm mam bezpośrednią zgodę na używanie ich znaków towarowych).

Co do reszty to na forum spotkacie takie oznaczenia:
"Stacja Paliw" - wiadomo jaka stacja
"Bank" - jedyny bank w programiw
"Elektromarket" - market z elektroniką WORLD
"Supermarket Dekoracyjny" - niebieski sklep z dziwną wymową ;] yyyyyyyyyyys
"Salonik Prasowy" - popularne, żółte sklepiki z gazetami
"Kino" - jeden z nowszych partnerów, kina w multi..
"Hipermarket" - tego tłumaczyć nie muszę
"Sklep dla Dzieci" - dla sprytnych dzieciaków
"Operator Komórkowy" - sok pomarańczowy
Pupon
Administrator

Postprzez arti82 » 9 sty 2012, o 16:00

Jeszcze Księgarnia z książkami i innymi duperelami ;-)
arti82

Postprzez snajper116 » 9 sty 2012, o 18:12

no włanie ten Sempik jest problematyczny - bo to trochę więcej niz księgarnia czy tez alonik prasowy :P - może maz jakis pomysł na nazwę dla nich??
http://db.tt/W3Zu9VPA - Dropbox - załóż i w łatwy sposób dziel sie plikami z innym
snajper116

Postprzez arti82 » 9 sty 2012, o 18:41

snajper116 napisał(a):no włanie ten Sempik jest problematyczny - bo to trochę więcej niz księgarnia czy tez alonik prasowy :P - może maz jakis pomysł na nazwę dla nich??

sEMPIK jak najbardziej do nich pasuje bo mało co jest opłacalne ;-)
arti82

Postprzez Pupon » 17 sty 2012, o 16:05

A co powiedzielibyście na dostęp do linków i kluczowych informacji tylko dla zalogowanych?
Np. linki czy kody byłyby możliwe do odczytania dopiero po zalogowaniu na forum.
Pupon
Administrator

Postprzez Kamil » 17 sty 2012, o 16:28

Szczerze? Miałem już to zaproponować :) Skłoni ludzi do zakładania tutaj kont i może ktoś też zechce się podzielić swoimi kuponami, czego nie może rozbić będąc niezalogowanym. Popieram.
Kamil

Postprzez michal » 17 sty 2012, o 17:52

tez jestem za
michal

Postprzez Ania » 17 sty 2012, o 18:10

Ja również.
Ania

Postprzez Pupon » 17 sty 2012, o 18:14

I gotowe.
Aby ukryć kod wystarczy test zamieścić w tagach:

Kod: Zaznacz cały
[hide][/hide]

które są na pasku BBCodów.

Zrobiłem już tak pierwszy post: obowi-zuj-ce-kody-do-allegro-t5.html
Pupon
Administrator

Postprzez arti82 » 17 sty 2012, o 18:50

No i gitara :)

Dodatkowo wątki, które są już przeterminowane (zamieszczone tam informacje odnoszą się do nieaktualnych kuponów czy też akcji) oznaczyłem znacznikiem [X] z przodu aby można było łatwiej odfiltrować aktualne wątki.

W Allegro (obowiązujące kody) i Hipermarket (kasy samoobsługowe) w pierwszych postach znajdziemy odpowiednio: aktualne kody i listę dostępnych kas.
arti82

Postprzez snajper116 » 17 sty 2012, o 21:04

a nie prościej przeterminowane dyskusje uieszczać w śmietniku?? kto zechce to do nich będzie mógł wrócić a ułatwi to odszukiwanie aktualnych akcji i kuponów

Pomysł na ukrywanie jest dobry - kto chce skorzystac niech sie rejestruje to może sam coś dorzuci...

zaś co do cenzury niestety jest lekko niedoskonała - formy realu czy reala przechodzą więc trzeba to jakoś poprawić - oraz może wyłaczyć cenzurę w ukrytych treściach (linki do www."Hipermarket".pl na przykład same się konwertują i przez to nie działają jak trzeba :-(
http://db.tt/W3Zu9VPA - Dropbox - załóż i w łatwy sposób dziel sie plikami z innym
snajper116

Postprzez arti82 » 18 sty 2012, o 07:09

snajper116 napisał(a):a nie prościej przeterminowane dyskusje uieszczać w śmietniku??

Po jakimś czasie można wyrzucić ale nie od razu. Czasami ciągnie się jeszcze dyskusja czy weszło, czy cofnęli itd.
arti82

Postprzez lukasz792 » 18 sty 2012, o 09:40

ciekawi mnie kiedy będą wysyłane nowe newslettery.
lukasz792

Postprzez arti82 » 18 sty 2012, o 10:17

Pupon napisał(a):A co powiedzielibyście na dostęp do linków i kluczowych informacji tylko dla zalogowanych?
Np. linki czy kody byłyby możliwe do odczytania dopiero po zalogowaniu na forum.

Widzicie ten przyrost rejestrujących się osób? :D
arti82

Postprzez Boni » 18 sty 2012, o 19:06

Witam:)
Właśnie przed chwilą zarejestrowałam się. Pomysł z rejestracją, uważam, że jest bardzo dobry. Kilkukrotnie wcześniej dzięki Wam, drodzy forumowicze, skorzystałam z dobrych ofert tego programu lojalnościowego, za co bardzo dziękuję. Teraz po rejestracji mam nadzieję, że do czegoś się przydam na tym forum.
Serdecznie pozdrawiam
Bożena
Boni

Postprzez Pupon » 27 sty 2012, o 17:48

Misja, odcinek drugi: mission-impossible-wyja-nienie-braku-kodow-i-kuponow-t75.html
i mam nadzieję ostatni. (ten temat zamykam, wszelkie dyskusje w powyższym temacie).
Pupon
Administrator